Thursday, July 30, 2015

Original IPV4S Box Mod Pioneer4you 120W IPV 4S IPV4 mod



  • Authentic IPV4S Box Mod use YIHI SX330V3C chip with
  • wattage range 5w to 120w fit with titanium or nickel wire
  • size in 108*58*26 the best temperature control mod modded
  •  e cigs for sale, cheap e cigs mods, mod for vape


RM300 + RM5 Shipping (order now)





Standard Package
1x iPV 4s device 
1x User Manual 
1x Gift box 
1x USB cable

Specification
Output power: 10w-120w
Output power: 5J-50J(Ni wire)
Output power: 5J-100J(Ti wire)
Output Voltage: 1.0V-7.0V
Input Current: 1.3A-40.0A
Input Voltage:6.2V-8.5V
Standard Atomizer Resistance: 0.1ohm-3.0ohm
Joules Mode Atomizer Resistance: 0.05ohm-0.30ohm
Temp limit Centigrade: 100℃-300℃
Temp limit Fahrenheit: 212℉-572℉
Chip: YiHi SX330-V4SN

Main features
Visual Operating System
Low Voltage Protection
Low Resistance Protection
High Input Voltage Warning
Output Short Circuit Protection
Reverse Battery Protection
Temperature overheat protection
Software Upgrade/GUI operate
Temp Control (Temperature Control 212℉-572℉/ 100℃-300℃)

Kanger Tech Subox Mini Authentic Starter Kit with Subtank Mini and Batteries




Aqueous Ceramic Coated
Sub tank Mini ,K box Mini,
Wattage Up To 50 W,
Improved R B A, Work In Higher Wattage ,
New Designed Airflow,
Easy To Change R B A and O C C Coils ,
Better Flavor and Vapor fit 510 drip tip D H L
mod vape kits, e-liquid starter kits

RM250 + RM5 SHIPPING







Wednesday, July 29, 2015

Flavor Hot Sirap Bandung, MadHouz, 888 Ada di Kedai




Flavor2 hot ada dijual di kedai kecil kami, boleh beli satu atau banyak2, harga boleh runding, asal sama-sama senyum... Vape On

Lokasi: sebelah paparich, bandar sri permaisuri, dekat zhulian

Sunday, July 26, 2015

Servis Recoil & Trade Vape Sahaja #Vape4cash!

Salam semua pelawat, kami hanya menyediakan servis recoil dan beli vape 4 cash sahaja, mode/accessories biasa2 je ada, eliquid dah habis stok..jika berminat untuk recoil/service vape boleh datang ke pejabat kami di Dwitasik cheras..atas umobile tingkat 1

nak jual vape untuk tunai boleh ke pejabat kami 10am-7pm sahaja

Wednesday, September 10, 2014

Ecigs Starter Kit 2014 With Free 2 Liqua Ejuice

Want to start vape, get no other than our cheap starter kit, worth to try, stop smoking, start vaping

Antara starter kit yang sesuai untuk anda mula menukar dari rokok kepada rokok elektronik, sangat berbaloi untuk cuba


Ego 800mah Starter Kit
Price: RM45
Order : http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2594/ego-k-800mah-no-button


Ego 800mah Starter Kit
Price: RM45
Order : http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2594/ego-k-800mah-no-button


Original Ego Ctwist 1100mah Elegotech
Price: RM75
Order: http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2598/ego-c-twist-1100mah-starter-kit


Original Ego T 3100mah Starter Kit Elegotech
Price: RM85.00
Order: http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2596/ego-t-3100mah-starter-kit


Zmax Smok 3100mah VV Starter Kit
Price: RM95
Order: http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2597/zmax-smok-3100mah-starter-kit


Ego K 500mah Starter Kit
Price: RM35
Order: http://vapersmalaysia.com/rokokcheras/item/2595/ego-k-500mah-starter-kit



Wednesday, April 3, 2013

DS Mod, Sigelei Telescope, SMOK the Natural dan Vapage Vmod XL

Parlimen bubar hari ini 3-4-2013, sapa yang menang kali ni kawe xtawla, semoga mana2 pun yang menang, mohon mudahkan kawe meniaga dahla...

Saja kawe nak share sikit tentang mod-mod yang ada di kedai kawe di rokokcheras.com

DS Mod ni antara mechanical body yang paling tip top dikalangan mechical2 yang lain, bentuknya pun smart, lagi2 bila guna tank AGA T+ atau AGA t2 dan harganya pun affordable, DS Mod ni glemer sebab apinya kuat (kawe malas nak explain secara teknikal, so kawe explain ikut naluri rasa sahaja), kalau mengikut range harga ni, kawe boleh kelaskan dari x best kepada best

Range harga RM200-RM250 utk mechanical
DS Mod > SMOK The Natural > Sigelei Zadam > Zadam > Sigelei Telescope > etc 

DS Mod



Sigelei Telescope
Selain Mechanical body, salah satu yang kawe simpan adalah hybrid tank Vapage Vmod XL bottom feeder, mod ini memang senang pakai dan x memeningkan kepala untuk cari tank, feeling bila vape dia pun sedap, boleh kata semua vaper di Cheras Vaperz ada sorang satu vmod ni selain koleksi mod2 yang lain

Ni contoh2 koleksi budak cheras yang pakai Vmod XL ni (dah tampal sticker masing2)
















Menarik x Vmod ni?? kalau nak boleh order disini

http://www.rokokcheras.com/product/vapage-vmod-xl/




Sunday, March 17, 2013

Cheras Vapor E-Liquid



Salam semua, lama gile x update sini, semenjak Tasty Vapor dah xboleh bawak masuk msia, kawe pernah bawak masuk berjaya, tp bulan lepas punya sangkut, ribu jugak la rugi sbb xleh kawtim dah, ikut maklumat yang diterima, liquid dari Tasty Vapor berada dlm senarai pertama untuk dirampas, jadi bg mereka yang tengah berfikir utk order tu, boleh try fikir 2-3 kali, jika nasib lepas alhamdulilah, jika nasib x... tanggung lah rugi..

Sbnrnya bukan kastam yang akan rampas liquid tu, tapi KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), selepas brg diterima kastam, kastam xde kuasa untuk lepaskan liquid kecuali dengan surat kuasa KKM, jadi kenala bawak liquid tu ke Lab KKM untuk ditest yang konfirm akan kenalpasti nikotin (jika ada) walaupun xde nikotin, kemungkinan besar juga x lepas sbb ada nama "Tasty Vapor), bila KKM dah test barang tu dengar cerita mereka akan tahan dan tak akan pulang balik...

Jadi alternatifnya sekarang, org msia kena mula mereka cipta eliquid2 mengikut taste msia sendiri (gwe berani komen, liquid US x semestinya sedap wpun duduk rangking no 1 di US sbb itu taste tekak mereka - bukan tekak kita, kawe taste byk dh liquid US, x lekat pun, cuma bolehla rasa) yang lekat kat kawe liquid "cheras vapor" jugak

jadi sapa nak try, nak rasa liquid "Cheras Vapor" boleh ke laman web rokokcheras.com, order disitu dan akan dipost... seriuslah terbaik... klik link dibawah utk order

http://www.rokokcheras.com/product-category/cheras-flavor/